SZOLGÁLTATÁSOK/SZáLLáSHELYEK/KEMPINGEK
 


KEMPINGEK

IGAL


Az Európa hírű Igali-Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában található a Hőforrás kemping és a két épületből álló ifjúsági szálló, amely komplexum májustól októberig fogadja vendégeit. A jól felszerelt kemping közel 16.000 nm-es, szépen gondozott zöldterülettel várja a kempingezés szerelmeseit, legyen szó sátras vagy lakókocsis pihenésről. Az árnyékos helyet a gyönyörű ősfás környezet biztosítja, de természetesen a napos terület kedvelői is megtalálják a számításukat nálunk.
Áraink korlátlan, napi többszöri belépést biztosítanak az Igali-Gyógyfürdőbe, ahol gyógy/termál vizes és normálvizes medencék, csúszdák, sportpályák, játszótér áll vendégeink rendelkezésére.

Hőforrás Kemping

7275 Igal, Acsali u. 1. Tel: 06/82 372 025

E-mail: info@hoforrascamping.hu

http://www.hoforrascamping.hu/index.php/hu/PATCA

Katica Tanya Aktív Pihenés Központ


A Katica Tanya kempingjében 50 sátornak és 10 lakókocsinak jut hely egy tágas, árnyékos területen.
Külön kialakított sátor és lakókocsihelyek,férfi és női vizesblokk, mosogató, tűzrakóhelyek, áramvételi lehetőség.A Kemping a Turistaház mellett található az Élményközponttól gyalogosan 300, közúton 600 méterre fekszik.

7477 Patca, Fő u. 28. Tel: 06/30 411 6002

E-mail: info@katicatanya.hu

http://katicatanya.hu/


Somogygeszti

Camping Het Koetshuis/Kemping Hintóház


Somogygeszti kellemes, lankás panorámával rendelkezik. A kemping területén összesen 5 terasz van ivóvíz és áramvételi lehetőséggel. Teraszonként 6 lakóautó vagy sátor-hely szolgálja a vendégek igényeit. A fürdőépület  teljesen új építésű és modern felszereltségű. Mozgáskorlátozott vendégek részére külön zuhanyzó és toalett lett kialakitva. Mosókonyhát külön térítés ellenében lehet használni, A Camping Hintóház fő épülete egy 1936-ban épült gazdasági szárnyból lett kialakítva, megőrízve annak régi patináját.

Camping Het Koetshuis/Kemping Hintóház
Andre van Engelen és Henny Dusseljee
Somogygeszti, Szabadság Utca 22
Telefonszám: 06 20 479 1849
E-mail: campinghetkoetshuis@gmail.com
http://kempinghintohaz.nl/?page_id=419&lang=hu

 

 

  Forrás: Tourinform Iroda Kaposvár - www.tourinformkaposvar.hu - 2023-12-05 18:36