Logo

Projekt logo
Rendezvénynaptár
« 2018. Március »
HKSzCsPSzV
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Feliratkozás hírlevélre
E-mail cím:

magyar english
 Magyar nyelv Angol nyelv Deutsch Italiano  Főoldal Nyomtatás Elérhetőségek Térkép  
 
Üdvözli Önt a Virágok Városa, Kaposvár


Jöjjön el és érezze Kaposvár belvárosának sajátos hangulatát, pihenjen szökőkútjainál, kávéházai teraszán, gondozott parkjainak fái alatt! Gyönyörködjön sokszínű virágaiban, élvezze fesztiváljait! Kutassa Rippl-Rónai nyomát a város eklektikus-szecessziós épületei között! Látogasson el hozzánk! Kaposvárnak hangulata van!

Akadálymentes verzió   Akadálymentes verzió
Nevezetességek
Járt már Ön Kaposvár híres szülötte, Rippl-Rónai József villájában? Az emlékmúzeum mellett a kaposvári magángyűjtemények is igazi csemegék az érdeklődők számára.

   
Kirándulások

Látta már a Zselic lankás dombjait? A csordogáló források, patakok, a völgyekben megbúvó, mesterségesen kialakított tavak, az aprófalvak házsorai, a táj érintetlen szépségét tárják a látogató elé.

   
Kiadványok


Többet szeretne tudni Kaposvár és környékéről? A turisták számára fontos információkról színes kiadványaink gondoskodnak.   
Élmény-, Wellness és Gyógyfürdő Komplexum

Tudja, hogy "Élményben virágelső - Kaposvár"? Városunk büszkesége a Dunántúl legnagyobb egybefüggő vízfelületű élményfürdője. Kényeztesse magát és próbálja ki a 46 db látványelemet!

A honlap akadálymentes felülete a Kaposvár és környéke turisztikai desztináció menedzsment szervezet kialakítása című projekt keretében készült.
 
Tourinform logo Kaposvár és a Zselic Vidéke TDM Egyesület EDEN - Kíváló Európai Desztinációk Cityebike
Jelen honlap tartalmáért a Kaposvár és a Zselic vidéke TDM Egyesület felelős.
Látogatók száma 2007.12.10. óta: