Logo

Projekt logo
Rendezvénynaptár
2024. Március »
HKSzCsPSzV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Feliratkozás hírlevélre
E-mail cím:

magyar english
Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot
Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez
PROGRAMAJÁNLÓ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 Akadálymentes verzió Főoldal Nyomtatás Elérhetőségek  
 

SZOLGÁLTATÁSOK/SZABADIDő/KALANDPARK

Katica Tanya Élményközpont

A Katica Tanya egy 13 hektáros élményparadicsom, melyben egy helyen megtalálható az élmény mindhárom eleme: program, szállás, ellátás. Több, mint száz játszóalkalmatosságunk 95%-a egy belépőjeggyel igénybe vehető.

A Katica Tanya minden fejlesztését, játékát a környezettudatosság jellemzi.

Az Élményközpont: 

Magyarországon egyedülálló, óriási beltéri csúszdaház és játszóbirodalom minden generációnak.

- XIII. századi tervek alapján készült középkori Lovagvár és hajítógép, lovagi bemutatók. 

- Több tucat kül-és beltéri játék: ügyességi akadálypálya, óriás labirintus, pedálos gokartok, vízipark, kültéri csúszdák, légágyúpajta, öreg géppark, erdei kötélpályák és óriás lecsúszók

- 30 féle őshonos és hagyományos tartású háziállatnak otthont adó Bemutatógazdaság gondozási, simogatási programokkal

- Kalandbarlang (8 méteres mászófalak, minibowling pálya, ugrószőnyegek, kültéri szabadesés, készség- és kreativitást fejlesztő játékok)

- Jeles Napok, több mint félszáz kézműves, gazdálkodási, hagyományőrző és természetismereti programja.

- Kedvező idő esetén tópartunkon vízi járgányok hada, ugráló dombok, trambulinok, és egy 500 m2-es labirintus várja a Vendégeket. A nyári hőségben vizes játszóterünk biztosít felüdülést.

- Szivacslövőnk, és Kiütlek játékunk baráti versengések színtere lehet. Hófánkos csúszdánk minden korosztály számára biztosítja a felhőtlen suhanás élményét.

- Állatainkkal is közelebbi kapcsolatba kerülhetnek Látogatóink, ha részt vesznek állatgondozásainkon, és a tehénfejéseken.

- Erdei kötélpályánkon mindenki feszegetheti saját korlátait.

- Kalandbarlangunkban megmászható fal formájában a Mount Everest, aki pedig szeret gurítani, rendelkezésére áll a mini-bowling pályánk.

 

- Elektromos versenygokart pálya 

Egyedülálló 420 m-es modern versenygokart pálya nyílt a Katica Tanya Élményközpontban, amely elektromos versenygokartokat használ. Jelenleg 16 együléses gokart várja a sebesség és a versenyzés szerelmeseit, a közeljövőben további kétüléses gokartok is érkeznek majd, a családi élmény maximálizásáért. 

KORHATÁR

A gokartokat egyedül 10 éves kor felett lehet használni. Az ülések és a pedálok a testmagasság függvényében állíthatóak, sőt az ülésekbe helyezhető betétekkel tovább növelhető a kényelem. 

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

Az elektromos versenygokartokat a Katica Tanya saját napelemei által megtermelt energia hajtja, mely igazi kuriózum. Nincs káros anyag kibocsájtás. 

A BIZTONSÁGOS SZÁGULDÁS A LEGFONTOSABB

A biztonság az első szempont bármilyen fejlesztést is hajtunk végre a Katica Tanyán. A kimondottan erre a célra épített gokartok erősített alvázzal és speciális védelemmel készültek. Minősített bukósisakok mellett a gyermekeknek nyak és bordavédőt is biztosítunk a maximális biztonság érdekében. A pálya körül rugalmas védőkorlátrendszert építettünk, azaz, ha valaki még nem profi, a védőkorlát megóvja. Egy néhány perces videóban be is mutatjuk a biztonsági szabályokat és a vezetési trükköket.

Egyszerre 11 gokart tartózkodik maximum a pályán így az előzések is könnyen megtehetőek. A pálya meglehetősen sportos, kisebb emelkedők és lejtők teszik változatossá. Valójában 3 különböző pálya alakítható ki, amit időközönként átalakítunk, így összesen 3 pálya lehetőség van egy pályában. 

NYITVATARTÁS

A gokartpálya az Élményközponttól függetlenül is működik. Alapvetően jó idő esetén használható a versenygokart pálya, amennyiben a pálya száraz. Esténként sötétedésig, tehát 19 óra után is száguldhatnak a gokart szerelmesei. 30 foknál melegebb időben nem javasoljuk a pálya használatát.

Bővebb információ: https://katicatanya.hu/elektromosgokart/ 

 

Szálláshely kínálatunk:

- Turistaházaink - Összesen 110 férőhely társalgóval, cserépkályhával, szabadtéri tűzrakóhellyel

- Faházikók - Összesen 48 férőhely közös esőbeállóval és kültéri vizesblokkal

- Kemping - sátrazóknak és lakókocsival érkezőkenk; árnyas területen, önálló vizesblokkal, tűzrakóhellyel, padokkal, elektromos árammal

- Apartmanok - 2-8 fős család, vagy társaság részére, saját udvarral, teljesen felszerelt konyhával, 2-3 hálószobával és közös térrel

Virtuális túra


 

További információ: 

7477 Patca, Faluvég

Tel.:06/30-411-6002

E-mail: info@katicatanya.h

 www.katicatanya.hu

Képekre kattintva image videókat tekinthetnek meg a Katica Tanyáról!


Kalanderdő a Desedán

Kaposvár mellett található a Gombás-Deseda arborétum területén kialakított Deseda Kalanderdő, ahol tanösvények, kalandpontok, kalandjátszótér, madármegfigyelő és további érdekességek várják a látogatókat.

További információ:

SEFAG Zrt. Tel.:06/82-505-174 E-mail: kalanderdo@sefag.hu 

http://www.desedakalanderdo.hu/

Letölthető térkép

 
Tourinform logo Kaposvár és a Zselic Vidéke TDM Egyesület EDEN - Kíváló Európai Desztinációk
Jelen honlap tartalmáért a Kaposvár és a Zselic vidéke TDM Egyesület felelős.
Látogatók száma 2007.12.10. óta: 5 465 304
Adatvédelem